EETCAFE RAMS ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 687 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe Rams Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 2:25 Het duurde dit keer wel erg lang voordat de bestelling werd afgeleverd, helaas was het eten ook niet echt warm meer. Jammer, want normaal heb ik geen klachten hierover en is het eten goed te noemen.
19 jun 2024 om 18:01 Altijd goed en lekker, goed warm, 25 minuten eerder san in de app stond, hier blijven vestelkwn
16 jun 2024 om 19:47 Eten was lekker
16 jun 2024 om 9:27 Tjauw min was anders dan die van een surinaamse chinees maar was echt heel lekker, smaakte als een home cooked meal.
15 jun 2024 om 23:54 Het was erg lekker and waren snel met bezorgen.
14 jun 2024 om 7:58 Eten was lekker, maar niet de lekkerste tjauwmin dat ik heb gegeten. Maar zeker niet verkeerd. Bezorgen duurde naar mijn mening langer dan verwacht.
11 jun 2024 om 2:43 Ik heb twee keer moeten bellen waar mijn eten bleef de eerste keer vertelde ze dat het eten onderweg was later bleek bij de tweede keer bellen dat ik totaal niet het geval was het eten was slecht matig en koud
9 jun 2024 om 20:44 Eten was matig aan de koude kant. Bezorg tijd vond ik wel een beetje aan de late kant. Voor mij niet echt een aanrader
9 jun 2024 om 19:48 Was te doen niet echt bijzonder .
7 jun 2024 om 10:01 Roti was slechter dan anders was zeer nat
6 jun 2024 om 7:20 Die roti was lekker maar die doksa was erg pittig ik kon niet eten ik kreeg hele avond maagpijn
1 jun 2024 om 23:35 We hebben 2 uur moeten wachten op de bezorging. Eten was koud. Koud niet te eten. Dus moeten weggooien.